Pompierii din cadrul ISU Mehedinți au intervenit, în acest weekend, pentru salvarea victimelor a trei accidente rutiere, stingerea a trei incendii, deblocarea ușii unui apartament, transportarea unei persoane supraponderale cu probleme medicale, dar și pentru împiedicarea răspândirii COVID-19.

De asemenea, paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale celor 29 de persoane care au solicitat ajutorul, apelând numărul unic de urgență 112.

În ultimele trei zile, pompierii mehedințeni au intervenit pentru localizarea și stingerea a trei incendii, două dintre acestea manifestate la vegetație uscată, iar unul la o anexă gospodărească, în localitatea Seleștiuța din comuna Bâcleș.

Cele două incendii izbucnite la vegetație uscată, pe Insula Șimian și în localitatea Ostrovu Corbului, au cuprins circa 10 hectare de teren, ca urmare a nerespectării măsurilor de apărare împotriva incendiilor de către cetățeni.

Tot în acest weekend, pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19, pompierii mehedințeni au efectuat 25 de misiuni, 18 dintre acestea constând în acțiuni de decontaminare a ambulanțelor SMURD și SAJ, dar și a autospecialelor destinate transportului de persoane, iar șapte pentru preluarea și transportul unor persoane care au tranzitat județul.

Articolul precedentElevi ai școlilor de agenți de poliție, în stagiu de pregătire la IPJ Mehedinți
Articolul următorArbitrul Marian Balaci vrea să facă un muzeu al satului la Isverna