ELITA ORTOPEDIEI DIN OLTENIA, LA SEVERIN

Municipiul Drobeta Turnu Severin găzduiește, timp de trei zile, Conferința Regională Anuală a Societății de Ortopedie și Traumatologie din Oltenia. Manifestarea se desfășoară sub egida Academiei Oamenilor de Știință din România și reunește medici din toate județele Olteniei, specialiști de marcă ai ortopediei românești, precum și cadre universitare și academicieni.

Societatea de Ortopedie și Traumatologie din Oltenia, denumită pe scurt SOTO, organizează anual o conferință regională, la care cei mai mari specialiști de profil din Oltenia se întâlnesc pentru a discuta și pentru a analiza cele mai noi evoluții într-un domeniu atât de sensibil și de complex precum ortopedia și traumatologia. În acest an conferința are loc la Drobeta Turnu Severin, cu sprijinul Consiliului Județean Mehedinți și al Primăriei Severin. Conferința anuală a fost deschisă de președintele SOTO, profesorul doctor Dan Tarniță. Președintele de onoare al SOTO este academicianul Nicolae Gorun care, de asemenea, a fost prezent la deschiderea oficială. Nici administrația publică locală nu a lipsit de la deschidere, ea fiind reprezentată de primarul Severinului, Marius Screciu și președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Timp de trei zile, elitele ortopediei din Oltenia vor avea în municipiul și județul nostrum experiența consultărilor, a schimburilor de opinii și experiență, precum și analiza celor main oi evoluții în domeniu, toți acești oameni fiind mereu în slujba tratării și ameliorării suferinței.

Articolul precedentDEZINTERES TOTAL PENTRU LOCURILE DE MUNCĂ LA MEHEDINȚI
Articolul următorLansare de carte: Profesor în Maroc