Peste 200 de invitați au fost evacuați de la o nuntă după un apel la 112, ce anunța prezența unei bombe într-un restaurant din Drobeta – Turnu Severin.

Incidentul a avul loc la un restaurant situat pe Calea Târgu Jiului.

S- a stabilit că a fost doar o farsă din partea unui invitat. Cu toate acestea 250 de persoane au fost evacuate.

„Poliția Municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat cu privire la faptul că un altul ar fi amplasat o bombă în baia sau în spatele instrumentelor muzicale din interiorul sălii de evenimente a unui restaurant din municipiul Drobeta-Turnu Severin. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Drobeta-Turnu Severin, împreună cu jandarmi ai I.J.J Mehedinți,  pompieri din cadrul I.S.U. Mehedinți și Brigada Antitero, care au procedat la evacuarea persoanelor care se aflau în incinta localului și asigurarea perimetrului. Ulterior, s-a procedat la efectuarea de căutări în toate încăperile imobilului, parcarea interioară și autoturismele din zona restaurantului, nefiind identificate colete suspecte care să confirme sesizarea.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, Gabriela Ciocioană

Sancțiunile în acest caz constau în pedepse cu amendă, muncă neremunerată în folosul comunităţii, sau închisoare de până la 2 ani pentru comunicarea mincinoasă cu bună-ştiinţă despre pregătirea unor explozii, incendieri sau a altor acţiuni care periclitează viaţa oamenilor, cauzează daune materiale în proporţii mari sau provoacă alte urmări grave.

Poliția continuă cercetările pentru identificarea apelantului.

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentCu drag despre România | Crâmpeie din istoria județului Giurgiu
Articolul următorCristian Diaconescu, despre Schengen: „Responsabilitățile le îndeplinim. Singura problemă este decizia pur politică”