Tehnologizarea și-a lăsat amprenta asupra vieților noastre și datorită ei foarte multe lucruri s-au schimbat. Multe lucruri sunt mult mai simplu de realizat acum, chiar dacă și sarcinile zilnice sunt duble sau chiar triple. Adaptabilitatea oamenilor este uimitoare și, fără să ne dăm seama, aproape în fiecare zi, adoptăm o nouă schimbare.

Pentru că și timpul este mai scurt acum, având în vedere cât de ocupați sunt oamenii în fiecare zi, orice lucru ce poate fi o mână de ajutor este bine-venită. Iată că în acest sens au apărut fel și fel de aplicații realizate de oameni care au înțeles care sunt unele dintre nevoile populației. Și cum aspectul fizic joacă acum un rol important pentru fiecare dintre noi, au fost oameni care au înțeles de ce avem nevoie și au creat Stailer.

Stailer – aplicația pentru beauty

 Stailer a apărut inițial doar ca platformă online și de curând a fost creată și aplicația cu același nume. Este varianta preferată din ce în ce mai mult de iubitorii de serviciile de hair and beauty, cu ajutorul căreia se pot programa la salon. Stailer este, de fapt, ca o punte între stiliști și clienți care îi ajută să afle unii despre alții mult mai ușor.

Cei care vor accesa Stailer vor descoperi toate beneficiile cu care această platformă/aplicație vine la pachet. Important de știut totuși că utilizarea acesteia este complet gratuită. Toți cei care doresc să se programeze la salon o pot face online.

Ca o diferență dintre platforma și aplicatia Stailer pentru programari este faptul că pentru a putea utiliza aplicația este necesar un cont creat, ceea ce pe pagina web nu este un criteriu obligatoriu.

Programare la salon în doar câteva minute

Stailer îi poate ajuta pe cei interesați să meargă la salon pentru diverse servicii de beauty să poată face o programare în doar câteva minute. Chiar pe prima pagină apar toate criteriile conform cărora puteți descoperi care este stilistul care vă poate primi. După ce alegeți ora, data, serviciul, orașul și alte astfel de criterii veți primi doar lista cu locuri disponibile, la diverse saloane și stiliști.

Sunt înscrise în prezent saloane din 33 de orașe din țară. Deci persoanele interesate de locuri libere la salon în Drobeta Turnu Severin spre exemplu pot apela cu încredere la ajutorul Stailer. Vedeți inițial lista cu locuri libere, alegeți conform propriilor preferințe opțiunea pe care o considerați potrivită și vă bucurați mai apoi de serviciile alese.

Bucurați-vă de servicii la salon din orașul în care locuiți

Aveți acum acces la întreaga listă de saloane și servicii din orașul în care locuiți, deci grija privind faptul că nu veți putea beneficia la serviciile de hair and beauty dispar. Uitați și de apelurile la zeci de saloane care se încheiau cu răspunsuri negative, pentru că acum a apărut Stailer care să vă scape de griji.

Accesați www.stailer.ro și descoperiți mai multe informații sau contactați reprezentanții pentru orice nelămurire.

Contact: [email protected]

 

Articolul precedentBilanț coronavirus 9 februarie: 27.346 cazuri noi și 176 decese
Articolul următorTrupele americane intră în România prin vestul țării. Primele componente ale convoiului au ajuns la vama Nădlac