Proiectul „Extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate Integrat din cadrul Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin”, la inceput, anunta Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, care a avut o întâlnire de lucru cu reprezentantul firmelor asociate.

În acest moment echipele de muncitori au organizat șantierul, au curățat zona unde urmează să se construiască noul corp de clădire, iar în câteva zile lucrările vor începe în forță.

Proiectul care se realizează pe fonduri europene presupune modernizarea Ambulatoriului actual, construirea unui nou corp de clădire în vecinătatea acestuia compus din parter și etaj (aproximativ 780 mp), realizarea de alei, trotuare de circulație pietonală, precum și amenajări peisagistice.

Totodată se vor înființa mai multe cabinete medicale și săli de tratament. Valoarea totală a investiției este de 12.055.298,60 lei din care Consiliul Județean va acoperi cheltuielile neeligibile în valoare de 1.600.000 lei.- Aladin Georgescu

 

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentPorniți la drum? Se circulă în condiții speciale pe mai multe drumuri din țară
Articolul următorBilanț coronavirus 29 octombrie: 6.481 de cazuri noi și 83 de decese – RECORD ABSOLUT de infectări