Polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au pus în executare în data de 12 decembrie a.c. un mandat de percheziție domiciliară la locuințele a doi tineri, de 30 și respectiv 35 de ani, ambii din comuna Obreja, judeţul Caraş Severin, bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Din cercetările efectuate a rezultat că în luna august a.c., aceştia ar fi pătruns, fără drept, în mai multe case aflate în construcție, de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, de unde ar fi sustras diferite bunuri, aparatură electrică și electronică și alte obiecte de uz casnic și gospodăresc, creând un prejudiciu de aproximativ 100.000 de lei.

La domiciliul acestora poliţiştii au identificat numeroase bunuri provenite din săvârșirea infracțiunii de furt.

Prejudiciul recuperat este de peste 50.000 lei. O parte din bunuri au fost deja predate proprietarilor.

Cei doi au comis fapte asemănătoare și pe raza municipiului Tg. Jiu, în prezent aceștia fiind arestați preventiv pentru 30 de zile ca urmare a măsurii dispuse de instanța de judecată din județul Gorj.

În cauză cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale, precum și pentru restituirea tuturor bunurilor către părţile vătămate.

 

Articolul precedentPROIECT DE EXCEPȚIE LA SPITALUL ORȘOVA
Articolul următorCercetată pentru evaziune fiscală după ce a închiriat ilegal o locuință