PROIECT DE EXCEPȚIE LA SPITALUL ORȘOVA

Un proiect european de excepție a fost aprobat și esta gata de a fi începută implementarea lui, la Spitalul Municipal din Orșova. Este vorba de un proiect european în valoare de un milion de euro și vizează realizarea unui centru privind depistarea și tratarea cancerului de col uterin, mamar și digestiv, în colaborare cu Spitalul Municipal din Kladovo.

O veste minunată pentru medicina orșoveană și pentru pacienții din județele Mehedinți și Caraș-Severin! Proiectul transfrontalier România – Serbia, între Spitalul Municipal Orșova și Centrul de Sănătate din Kladovo, privind depistarea și tratarea cancerului de col uterin, mamar și digestiv, a fost aprobat și propus spre finanțare. În opt luni acest proiect de suflet al echipei manageriale a Spitalului Municipal Orșova prinde contur și din luna ianuarie, după semnarea contractului, se va trece la implementarea lui.

În acest proiect, atât Spitalul Municipal Orșova cât și Centrul de Sănătate din Kladovo vor fi dotate cu aparatură medicală și de telemedicină de cel mai înalt nivel tehnologic.

Articolul precedentȘOCANT! Un deputat PSD din Mehedinți cere românilor să aibă încredere în sistemul de sănătate românesc
Articolul următorFurau din case aflate în construcții. Prejudiciul creat proprietarilor este de 100.000 de lei