Gigi Becali declară că la Olănești, în județul Vâlcea, va fi construită o mănăstire pentru călugări și că dorința sa este aceea de a face un complex călugăresc, o mănăstire asemănătoare celei de la Frăsinei, singurul lăcaș din România în care femeile nu au voie să intre.  

În orașul Olănești va fi construită și o mănăstire pentru călugări, spune patronul FSCB.

(…) Va fi așa, un fel de orășel călugăresc, mare, cu 500-1.000 de călugări. Nu vor fi nici animale de sex feminin. Vor fi măgari, boi, de exemplu, vor fi și găini, dar cocoși, deci nu de sex feminin (…) La șapte kilometri distanță, pentru ca femeile și bărbații să nu se întâlnească” – Gigi Becali.

Am construit o mănăstire în taină, una de care nu știe nimeni. Trebuie să mergi o oră pe potecă. Joi, la Denia celor 12 Evanghelii, am luat și cei mai buni 3 cântăreți de muzică psalmică, cei mai buni din tot globul, declara Gigi Becali în aprilie 2020, după o vizită în județul Vâlcea.

Mănăstirile din județul Vâlcea se află printre destinațiile apreciate de Gigi Becali, inclusiv Mănăstirea Frăsinei, un așezământ de călugări, numit și „Athosul românesc”.

Articolul precedentVirgil Popescu a cerut verificări cu privire prețurile solicitate de Mehedinți Gaz
Articolul următorStrategie în alb și negru – Ediția din 16 octombrie 2021