Sistem de iluminat public extins în Șimian. Primarul localității, Constantin Trușcă, a semnat astăzi, în prezența prefectului județului Mehedinți Cristinel Pavel, actul adițional la contractul de finanțare din bugetul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, pentru realizarea obiectivului de investiții.

Obiectivul, denumit ”Extinderea sistemelor de iluminat public stradal, comuna Șimian, județul Mehedinți” face parte din investițiile din județul Mehedinți, incluse în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL) – etapa a II-a.

Toate obiectivele au primit finanțare de la Guvernul României, prin Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. 

58 de primării și Consiliul Județean Mehedinți vor beneficia de aceste fonduri, anunță oficialii.

Domnul premier Ludovic Orban și domnul ministru al MLPDA, Ion Ștefan, au înțeles necesitatea alocării fondurilor guvernamentale pentru ca aceste obiective de investiții să fie duse la bun sfârșit. Sunt lucrări de infrastructură rutieră, tehnico-edilitară şi socio-educativă, care vin în sprijinul comunităților locale și care era firesc să fie finalizate- Cristinel Pavel

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentUnde te poți programa online pentru vaccinarea anti-coronavirus
Articolul următorCea mai nouă Sală de Sport din România în lucru