Heliport în Severin. Președintele Consiliului Județean Mehedinti, Aladin Georgescu, a semnat contractul pentru execuția lucrărilor la Heliportul care se va afla în imediata apropiere a Spitalului Județean de Urgență.

Heliportul este parte integrantă a proiectului de reabilitare/modernizare și extindere a Unității de Primiri Urgențe, implementat de Consiliul Județean Mehedinți.

Platforma heliportuară va fi de formă rectangulară, cu dimensiuni de 20m x 20 m și o suprafață de 400 mp, având o structură rutieră de tip rigid, cu îmbrăcăminte rutieră alcătuită din dale de beton ciment, anuntă oficialul.

Platforma de aterizare va fi racordată la infrastructura rutieră de incintă a spitalului, printr-un drum de acces cu o lungime totală de 67.78 m, lățimea de 4 m și suprafață de 263.75 mp, alcătuit din structură rutieră rigidă. Drumul de acces va fi prevăzut cu trotuar pietonal.

Pe platformă vor fi amplasate 2 containere metalice (unul pentru spațiile administrative/birouri, unul pentru pichetul PSI ce vor deservi heliportul.

 

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL | Schengen, cadoul otrăvit aruncat sub nasul românilor – Care sunt implicațiile
Articolul următorCirculația a fost închisă astăzi pe Transfăgărășan