Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Tâmna au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire a unui autoturism, condus de o tânără, moment în care aceasta a oprit la aproximativ 100 de metri de echipaj, iar pasagerul din dreapta a schimbat locul cu șoferul, după care și-a continuat deplasarea.

”Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului în cauză, care a fost oprit ulterior, iar în urma verificările efectuate s-a stabilit că șoferul inițial este o minoră de 16 ani, din comuna Bâcleș care nu posedă permis de conducere iar pasagerul din dreapta este un bărbat de 68 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, care i-a încredințat autovehiculul respective”, precizează IPJ Mehedinți.

 Ambele persoane au fost testate cu privire la consumul de băuturi alcoolice, în cazul tinerei rezultatul fiind negative, iar pentru bărbatul de 68 de ani, etilotestul a indicat o valoare de 0.51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, încredințarea conducerii pe drumurile publice unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

 

Articolul precedentViceprimarul Daniel Cîrjan: ”Este ziua orașului nostru de suflet, a orașului pe care îl păstram în inimă oriunde ne duc pașii în lume”
Articolul următorRadio Lumina împlineşte 15 ani de transmisie