Polițiștii locali au restituit unei femei din Drobeta Turnu Severin un rucsac pe care aceasta îl uitase pe o bancă dintr-un parc.

În ziua de 21 ianuarie a.c., la orele 20.40, în timpul acțiunii de patrulare pe zona de responsabilitate, un echipaj de poliție locală a observat pe o bancă din Parcul Tineretului, un rucsac și o geacă de culoare roșie.

În urma verificărilor întreprinse de către polițiștii locali, a fost identificată posesoarea bunurilor, aceasta fiind invitată la sediul instituției pentru restituirea lucrurilor.

Două ore mai târziu, la sediul instituției s-a prezentat I.E.D., cu domiciliul în Drobeta Turnu Severin, și în prezența acesteia s-a procedat la întocmirea procesului-verbal de restituire a bunurilor găsite de către polițiștii locali și anume un rucsac de culoare roșie în interiorul căruia au fost găsite suma de 100 euro, suma de 1815 lei, un lănțișor de aur cu pandantiv, o pereche de cercei de aur și un telefon mobil.

În final, proprietara bunurilor găsite le-a mulțumit polițiștilor locali pentru probitatea morală și promptitudinea de care au dat dovadă în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Articolul precedentTrafic blocat pe DN 56A, în Mehedinți, din cauza unui accident de circulație
Articolul următorComitetul Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice s-a întrunit în prima ședință din acest an