Nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza condiţiilor meteorologice, la această oră.

Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe artere rutiere din județul Dâmbovița, din acest motiv, pe DN 72, în zona localității Săcuieni, un autotren a derapat și a ieșit în afara părții carosabile.

De asemenea, ninge slab, însă fără probleme de circulație pe drumurile din județele Botoșani, Bacău, Vaslui, Prahova (DN1, între kilometrii 88 (loc. Bănești) – 138 (limită cu județul Brașov), pe DN1A – de la km. 140 pana la km. 160, în zona loc. Cheia), Argeș, Brașov și Covasna.  Se acționează cu utilaje de deszăpezire.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, InfoTrafic îi sfătuiește pe conducătorii auto ca, înainte de a pleca la drum, să se asigure că au autovehiculul echipat corespunzător pentru circulația în condiții de iarnă, să adapteze în permanență viteza de deplasare, să nu efectueze manevre periculoase la volan și să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte.

Articolul precedentZeci de intervenții de urgență în Mehedinți. Arderea vegetației uscate, sancționată
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 158. Service pentru Enterprise