INTERVIU: PONTA A DESCOPERIT CINE ESTE „STATUL PARALEL”

Prezent într-o vizită cu caracter politic în Drobeta Turnu Severin, președintele PRO ROMÂNIA, Victor Ponta, a fost întrebat ce este „statul paralel”. „Este format din Dragnea, Irinuca și Vâlcov”, a răspuns Ponta.

Fostul premier al României, în prezent președinte al PRO ROMÂNIA, a criticat dur politica actualului Guvern, în timpul unei vizite la filiala PRO ROMÂNIA din Mehedinți. Întrebat, printre altele, ce crede el că este „statul paralel”, Ponta a avut un răspuns destul de interesant.

„Statul paralel este la Scroviștea, format din domnul Dragnea, domnul Vâlcov, Irinuca și niște oameni care, deși nu au poziții publice, deși nu au fost votați de noi, totuși decid totul pentru viața noastră și decid rău. Statul paralel există, din păcate, și v-am spus și din cine e format. Domnul Dragnea nu  a reușit vreodată să spună din cine e format statul paralel, v-am spus eu!”, a declarat Victor Ponta, într-un interviu pentru Tele 2 Drobeta și realitateademehedinti.net.

Urmăriți întregul interviu în materialul video atașat!

Interviul  relevă aspecte privind situația din actualul PSD, viziunea politică și electorală a lui Victor Ponta și legătura de suflet care a mai rămas între Victor Ponta și PSD.

Articolul precedentEURES: 50 locuri de muncă la recoltat de fructe în Spania
Articolul următorPREFECTUL DE MEHEDINȚI NU MAI ARE LOC DE PAROHII ȘI PRIMĂRII