Acasă Actual Întorsura Fest 2023 – muzică bună, paradă moto și distracție cât cuprinde!...

Întorsura Fest 2023 – muzică bună, paradă moto și distracție cât cuprinde! Surprize fabuloase pregătite de organizatori – programul festivalului

În perioada 23-25 iunie, zona de camping din Întorsura Buzăului devine centrul distracției! Începe a treia ediție a festivalului Întorsura Fest. Pe scenă vor urca artiști precum Cargo, Taxi și Ștefan Bănică J.r. Muzica bună va acompania o paradă moto de excepție, care promite să fie memorabilă! Festivalul este organizat de Primăria Întorsura Buzăului, în parteneriat cu Doomstriker România Motorcycle Club.

Din 23 iunie, dăm adunarea la Întorsura Fest! Cu mic, cu mare, sunteți așteptați la un eveniment epic! Muzică bună, cascadorii, paradă moto și multe, multe alte surprize puse la cale de organizatori vă vor asigura trei zile de relaxare totală!

Întorsura Fest 2023 – programul festivalului

Vineri, 23 iunie, va avea loc Festivalul Național de muzică pentru trupe de copii „Împreună, formații pentru viitor”. 

Tot vineri, pe scenă va urca și trupa TAXI.

Sâmbătă, 24 iunie, va avea loc o paradă moto (care va avea un traseu prelungit față de edițiile anterioare, până în Brădet), alături de Doomstriker România. Pe scenă vor urca legendarii CARGO.


 
Duminică, 25 iunie, va fi ziua în care vor urca pe scenă artiști precum Puya, Vescan și Ștefan Bănică j.r.

Orbán Gabi Show va fi o altă surpriză a celei de-a treia ediții Întorsura Fest. Cei prezenți duminică la festival vor avea ocazia să îl vadă, live, pe fostul participant la „Românii au talent” făcând cascadorii pe bicicletă. 

Doomstriker LEMC România – club moto law enforcement recunoscut și dat exemplu în țară și în afara granițelor: familie, fraternitate, loialitate, adevăr

Clubul Doomstriker LEMC ROMÂNIA a luat ființă în ianuarie 2020, grație unor oameni pentru care pasiunea pentru motociclism și pentru a sprijini tot ce este autentic în România reprezintă un deziderat al existenței.

Cu cele 6 chaptere – Muntenia, Crișana, Transilvania, Dobrogea, Banat și Oltenia – misiunea Doomstriker este aceeași: să facă oamenii fericiți, să contribuie la educație, să atingă performanța, în toate formele ei, și să ofere sprijin necondiționat societății. 

Doomstriker LEMC România este un club moto law enforcement recunoscut și dat exemplu în țară și în afara granițelor. Clubul mamă din Italia, precum și celelalte cluburi Doomstriker din lume – Statele Unite ale Americii, Spania, Franța, Cehia, Ungaria – se mândresc cu dăruirea și implicarea românilor în rândul comunității. 

Cu un real respect pentru familie, uniți de lege și loialitate, membrii Doomstriker LEMC România scriu istoria moto și sunt cea mai bună dovadă că motociclismul înseamnă mai mult decât „piele, motoare și rock”.

Articolul precedentAlexandra Păcuraru: Este cumplit războiul dintre noi, care are ca sursă primară războiul din noi
Articolul următorApel. Persoană căutată în Mehedinți