Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi recrutează candidaţi pentru concursul organizat în vederea ocupării prin încadrare directă a unui post de muncitor calificat IV-I (bucătar) în cadrul Compartimentului Popotă – Serviciul Logistic, în vederea desfăşurării activităţii în cadrul Centrului de pregătire Dubova.    

Cei care doresc să se înscrie la concurs, sunt aşteptaţi la sediul  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta“ al judeţului Mehedinţi până la data de 02 septembrie a.c.

Persoanele interesate trebuie să îndeplinească următoarele condiţii specifice: studii minime obligatorii generale, calificarea de bucătar obţinută prin şcoala de profil sau curs, vechime în specialitate minimum un an şi să fie declarate apte medical şi psihologic în urma testărilor efectuate.

Concursul se va desfăşura la sediul ISU DROBETA şi va consta într-un test scris, tip grilă, susţinut în data de 19 septembrie a.c. şi un interviu, în data de 27 septembrie a.c.

Detalii privind condiţiile de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, precum şi etapele şi probele de concurs, pot fi consultate accesând pagina de web a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi – www.isumehedinţi.ro, sau prin intermediul structurii de resurse umane, existentă la nivelul inspectoratului nostru.

Articolul precedentO TREIME DIN ȘCOLILE MEHEDINȚIULUI NU AU AUTORIZAȚIE SANITARĂ DE FUNCȚIONARE
Articolul următorO femeie urmărită pentru evaziune fiscală prinsă de poliție la Strehaia