Florina Antoanela Bogdan deschide o nouă florărie, în București, cu aranjamente spectaculoase, chiar în luna sărbătoririi femeilor. 

Florina Bogdan și-a deschis o nouă florărie, în Capitală, un univers plin de flori proaspete, aranjate unic în buchete elegante și ornamente extraordinare care încântă sufletele.

Un nume cunoscut în Cluj, Florina Antoanela Bogdan, de profesie avocat, a decis, după mai mulți ani, să renunțe, doar pentru a-și urma cel mai drag vis: să facă aranjamente florale.

Imagine

Astfel că a urmat cursurile Școlii de Design Floral la Boerma Instituut din Olanda, iar în 2009 a deschis Florăria Kara în Cluj-Napoca.

Imagine

I-a cucerit pe clujeni, și nu numai, cu aranjamentele sale florale spectaculoase.

În ultimii ani, creațiile sale ornamentale florale i-au încântat pe iubitorii de operă la deschiderea stagiunii din Cluj și la Balul Operei. Florina Bogdan prezintă la fiecare ediție a Balului o rochie realizată din flori naturale, creație proprie.

Imagine

Florina Bogdan anunță deschiderea unei florării în București – KARA Flowers & Events, pe strada Iancu Nicolae nr. 49.

Imagine

„Pentru mine, nu există flori urâte. Toate florile sunt interesante, daca știi să le pui în valoare. Fiecare are o semnificație și poate transmite mesaje subtile pe care cuvintele n-ar reuși să le îmbrace la fel de frumos”, mărturisește Florina Bogdan, soția europarlamentarului liberal Rareș Bogdan.

Imagine

Pasiunea din copilărie a Florinei Bogdan s-a transformat, cu anii, într-o afacere de succes.

Imagine

KARA oferă buchete de flori pentru orice ocazie, design floral personalizat și aranjamente florale pentru nunți si evenimente private și corporate.

Foto: Facebook/Floraria Kara

Articolul precedentMultor români li s- a întâmplat să asculte un robot minute în șir când au sunat la relații cu publicul. Cum s- ar putea schimba situația
Articolul următorLucian Duță a făcut „cronica unui masacru judiciar!” – 8.000 de oameni în detenție ilegală