LIBERALII AU ȚINUT ASCUNS PROGRAMUL DE GUVERNARE, DE FRICA LUI CIOLOȘ

Deputatul PNL de Mehedinți, Virgil Popescu, a declarat, la Râmnicu Vâlcea, la întâlnirea regională a Birourilor Politice Județene ale Partidului Național Liberal din zona Olteniei, că la alegerile europarlamentare de anul viitor, PNL nu mai trebuie să repete greșelile trecutului. Mai exact, la alegerile din 2016, liberalii au avut program de guvernare, dar l-au ținut ascuns de frica lui Cioloș.

În ultimul week-end, la Râmnicu Vâlcea,a avut loc întâlnirea regionala a Birourilor Politice Județene ale Partidului National Liberal, din zona Olteniei. Președintele PNL Mehedinți, deputatul Virgil Popescu, le-a spus colegilor liberali că au soluții pentru dezvoltarea Olteniei și că implicarea fiecăruia în a promova aceste soluții, este cheia victoriei în alegeri.

Președinții organizațiilor PNL din județele Olteniei, parlamentarii din județele Olteniei și președintele Ludovic Orban, au semnat un angajament pentru dezvoltarea Regiunii Oltenia.

Deputatul liberal mehedințean a declarat, cu această ocazie, că la ultimele alegeri PNL a avut un program bun de guvernare, dar l-au ținut în sertar, de teamă că nu o să îi placă și lui Dacian Cioloș.

„La alegerile parlamentare trecute, lumea ne-a acuzat că nu am avut soluții, nu am avut idei, nu am avut program de guvernare. Vă spune un om care a lucrat la programul de guvernare că l-am avut. Și am avut un program de guvernare foarte bun, numai că am stat cu el în sertar! Am stat cu el în sertar și nu l-am prezentat pentru că ne-am gândit ce o să zică Cioloș! Dacă nu o să-i convină? Cred că am învățat din greșeala trecutului și azi, la Vâlcea, lansăm un angajament al PNL, pe care ni-l luăm toți, toate filialele din Oltenia, că în momentul în care vom ajunge la guvernare, Oltenia nu va mai fi ultima regiune din România!”, a declarat deputatul liberal, La Râmnicu Vâlcea.

Articolul precedentPatru pescari români, depistaţi în timp ce pescuiau ilegal în apele teritoriale sârbești ale Dunării
Articolul următorCONSFĂTUIREA NAȚIONALĂ A INSPECTORILOR PE PROIECTE EDUCAȚIONALE, LA SEVERIN