Liberalii au confirmat că fostul primar al municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, va candida pentru funcția de primar al orașului Orșova.

„În mare parte, am stabilit candidații pentru primăriile din județ. Au mai rămas doar câteva comune, în care nu am fixat candidații și unde trebuie să mai efectuăm sondaje. Sunt candidați cu șanse vizibil egale și atunci trebuie departajați. La Orșova, există varianta ca domnul Constantin Gherghe să fie candidatul Partidului Național Liberal pentru primărie. Pleacă cu prima șansă, iar noi (liberalii) suntem încrezători că va câștiga Primăria. O candidatură a domnului Gherghe la Primăria Severinului este exclusă. Pentru Consiliul Județean, există posibilitatea ca domnul Virgil Popescu să fie candidatul. Am avut această discuție, în decizia trebuie luată în forurile statutare ale Partidului Național Liberal”, a declarat secretarul general al PNL Mehedinți, Dumitru Mărculescu, în cadrul emisiunii Realitatea Zilei, la Tele2 Drobeta.

Fostul primar al Severinului, Constantin Gherghe, s-a înscris în PNL Mehedinți la începutul lunii octombrie 2019. Gestul său nu a surprins lumea politică locală, dat fiind faptul că recent declarase că îl susține pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni.

La data respectivă, Constantin Gherghe a declarat: „Mă bucur că mă întorc în sediul PNL pentru că de aici s-au pornit lucruri frumoase pentru comunitatea noastră”, dar s-a ferit să vorbească despre o posibilă candidatură la primărie.

 

Articolul precedentSchimbare în conducerea PMP Mehedinți
Articolul următorOFICIAL. Primul caz de coronavirus CONFIRMAT în România