LILIANA MINCĂ, LA SEVERIN: „PROTECȚIA CONSUMATORULUI ESTE MAI IMPORTANTĂ DECÂT SMURD-UL!”

Astăzi, la Drobeta Turnu Severin, în cadrul unei întâlniri la nivel regional a comisariatelor județene pentru protecția consumatorului din Oltenia, la care a participat atât președintele ANPC, Marius Pîrvu, cât si vicepreședintele Liliana Mincă, aceasta din urmă a declarat că Protecția Consumatorului este mai importantă chiar și decât SMURD-ul.

Comisariatele județene pentru protecția consumatorului din toate cele cinci județe ale Regiunii Oltenia s-au întâlnit astăzi, la Drobeta Turnu Severin, pentru o ședință de analiză a activității pe primele nouă luni ale anului în curs. A fost analizată în amănunt activitatea fiecărui comisariat județean din regiunea Sud Vest Oltenia și s-a luat act de necesitatea implementării unor îmbunătățiri legislative.

La întâlnire a participat și Liliana Mincă, în calitatea sa de vicepreședinte ANPC.  Aceasta a declarat: „Noi considerăm că ANPC este poate chiar mai importantă decât SMURD-ul. Ne-am dori, comisarii noștri să fie un filtru important între consummator și medic. Noi controlăm nu doar produsele alimentare, ci și produsele bancare, produsele electrocasnice, tot ceea ce consumatorul are la dispoziție. De câte ori am mers în teritoriu, am constatat că o parte dintre comisarii noștri și-au luat activitatea foarte în serios și încearcă să fie într-adevăr o sferă de protecție între consumator și medic”, a declarat LILIANA MINCĂ, vicepreședintele ANPC, la Severin.

Liliana Mincă a mai făcut, cu această ocazie și o pledoarie pentru produsele românești și consumul de produse bio, spunând că ea consumă doar produse românești.

Articolul precedentLIBERALII CER GARANTAREA LIBERTĂȚII DE EXPRIMARE
Articolul următorISU ”Drobeta” și-a promovat oferta educațională la Bursa Locurilor de Muncă