SGA Caraș Severin a reluat din această săptămână acțiunea de ridicare a deșeurilor din Orșova, de pe râul Cerna, care au venit din amonte, pe fondul precipitațiilor abundente care au căzut în județul vecin. În ajutor au venit și lucrătorii de la SGA Mehedinți, care intervin pentru ecologizarea zonei.

Prefectul județului Mehedinți, Cristinel PAVEL, a fost astăzi la fața locului pentru a se asigura că se lucrează într-un ritm susținut:

”Colegii de la Apele Române din Caraș Severin, care au în responsabilitate acest sector de apă, nu au putut interveni săptămâna trecută din cauza inundațiilor, județul Caraș Severin fiind sub Cod Roșu. Acum au intervenit cu două formații de lucrători și le-am venit și noi în ajutor cu o altă formație de lucru, astfel încât să reușim să rezolvăm această problemă”.

Din păcate vremea creează probleme și la această oră, județul Mehedinți este sub avertizare meteorologică de Cod Portocaliu, fiind anunțate  instabilitate atmosferică și cantități de apă însemnate.

 

Articolul precedent100% TU DECIZI! Dumitru Buzatu, baronul PSD din cel mai sărac județ al țării, care s-a transformat în moșier
Articolul următorJudețul Mehedinți sub incidența Codului Portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată și inundații