Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, după ședința liberalilor, că nu se impune starea de urgență. Guvernul încearcă, pentru moment, să impună măsuri punctuale.

”Nu s-a disccutat despre carantina în stațiuni.

Am primit informații de la specialiști care arată că există și în aer liber spații unde se creează o mare aglomerație: în piețe, pe faleză etc. Analizăm acest aspect și s-ar putea impune obligativitatea purtării măștii și în anumite spații deschise”, a declarat premierul.

Președintele PNL a spus că sâmbătă a fost convocat BPN al PNL pentru a fi definitivate toate candidaturile pentru alegerile locale din 27 septembrie.

„Am luat decizia de a convoca Biroul Politic Național al PNL sâmbătă dimineață, pentru a definitiva toate candidaturile.

De asemenea, până sâmbătă, fiecare filială județeană are obligația de a definitiva candidații la toate Primăriile din județul respectiv. BPN validează candidații, practic sâmbătă luăm decizia legată de toți candidații, inclusiv în cele șase județe unde mai avem discuții și pentru municipiul București, pentru sectoare”, a anunțat Ludovic Orban.

Referitor la dicuțiile avute cu cei de la USR-PLUS pentru candidaturi comune la sectoarele din Capitală, președintele PNL a declarat că încă sunt discuții.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentEdilul din Severin propune extinderea alimentării cu gaze
Articolul următorCOVID-19. 1104 cazuri noi de infectare și 19 decese. Situația pe județe