LUDOVIC ORBAN ȘI RAREȘ BOGDAN, DISTRACTIE TOTALĂ PE SEAMA LUI PETRE DAEA

În conferința de presă susținută la Severin, președintele PNL – Ludovic Orban și candidatul la alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan, s-au amuzat teribil când au aflat că Petre Daea este mehedințean, dar mai cu seamă când și-au amintit de ordinul dat în legătură cu crescătorii de porci care trebuie să declare la Registrul Comerțului dacă au în curte mai mult de cinci porci. Între timp, Ordinul lui Daea a fost abrogat.  „Asemenea mostră de idioțenie, mai rar mi-a fost dat să văd!”, a spus Ludovic Orban.

Fiind prezenți în județul Mehedinți, Ludovic Orban și Rareș Bogdan au aflat că ministrul Agriculturii – Petre Daea este originar din acest județ. Dar nu acesta este de fapt subiectul de amuzament, ci faptul că numele ministrului mehedințean le-a stârnit câteva amintiri despre aventurile lui daea în Agricultura românească și la Bruxelles. Iar prima și cea mai amuzantă amintire este cea a Ordinului de ministru legat de porci, cel care prevedea obligația crescătorilor de suine cu mai mult de cinci capete în gospodărie să le declare la Registrul Comerțului.

„Ați văzut ultima ispravă a lui Daea? A emis un ordin care a stat în vigoare 24 de ore! Probabil a renunțat la ordinul cu porcii de frica cormoranilor. Eu am informațiile că ordinul e abrogat. O asemenea mostră de idioțenie mai rar mi-a fost dat să văd! Numai imbecilități a făcut! Credeți-mă, am discutat cu europarlamentari din alte țări care erau siderați de prestația lui daea la Bruxelles. Era ceva de noaptea minții la el!”, s-a amuzat Ludovic Orban.

„Acum porcii or să facă baie cu cormoranii! Domnul Daea e un caz aproape patologic!”, a completat Rareș Bogdan.

Articolul precedentRAREȘ BOGDAN: „DECLARAȚIILE LUI DĂNCILĂ AU ARUNCAT ÎN AER INCLUSIV RELAȚIA CU ISRAELUL”
Articolul următorEXPERT ÎN CLONAREA DE FACTURI! SENATORUL ALDE IONUȚ SIBINESCU, DOSAR PENAL LA PARCHETUL GENERAL