Echipele operative Distribuție Oltenia se află în continuare în teren pentru remedierea tuturor deficiențelor apărute pe perioada Codului Galben de ploi însemnate cantitativ, lapoviță, ninsori, polei și intensificări ale vântului.

Condițiile meteo deosebite au afectat direct starea rețelelor electrice din județul Mehedinți, manifestându-se prin linii electrice de 110 și 20 kV încărcate cu gheață, rafale de vânt de peste 60 km/h, ruperea unor stâlpi de susținere ai rețelei electrice, izolatoare și conductoare din rețeaua de medie, joasă și înaltă tensiune.

Evoluția nefavorabilă a condițiilor meteo afectează nu numai starea rețelelor electrice ci și drumurile, accesul echipelor operative Distribuție Oltenia devenind extrem de anevoioasă și pe alocuri limitată, în anumite zone fiind imposibilă deplasarea motorizată.

Echipele operative Distribuție Oltenia au fost suplimentate, în prezent, operatorul acționând alături de prestatori externi.

Sâmbătă, 26 ianuarie, la ora 13:00, situația în județul Mehedinți se prezintă astfel: Canicea, Vintilani, Giurgiani, Vârciorova, Dubova și Eșelnița – localitătile fiind afectate parțial.

Articolul precedentProbleme pe calea ferată din cauza vremii: două trenuri au fost blocate între Craiova și Turnu Severin
Articolul următorCOȘMAR PE E70, ÎNTRE ORȘOVA ȘI GURA VĂII! MAȘINI DISTRUSE DE CRATERELE DIN ASFALT