La Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I din județul Mehedinți s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, cetățeanul român T.R., în vârstă 36 de ani, conducând autoturismul Volkswagen Passat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Franța.

Față de cele constatate șoferul mașinii, susține că nu avea cunoștință despre faptul că aceasta este căutată de autoritățile din Franța. Mijlocul de transport, în valoare de 42.300 de lei, va fi indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor, la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Severin, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie luate măsurile legale. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

 

Articolul precedentȘEDINȚĂ CU SCANDAL LA COMITETUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ: PREFECTUL ACUZĂ DSVSA MEHEDINȚI DE „TUPEU ȘI NESIMȚIRE” (video)
Articolul următorPatrule de poliție în zona café-barurilor și scărilor de bloc din Turnu Severin