Un dosar penal a fost deschis de poliţiştii din Mehedinţi în urma unui scandal izbucnit între două famiii din Strehaia.

În conflictul dintre cele două familii au fost implicate şapte persoane, iar pe numele a patru bărbaţi a fost deschis un dosar pentru lovire şi alte violenţe, respectiv tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În urma conflictului, două persoane au suferit leziuni, motiv pentru care au fost transportate la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin, pentru îngrijiri medicale.

„La data de 27.07.2021, in jurul orei 22:30, Politia orasului Strehaia a fost sesizata prin SNUAU 112, de catre o persoana de sex feminin, din Strehaia cu privire la faptul ca pe raza aceleiasi localitati are un conflict cu un barbat de 22 ani, din aceiasi localitate. Avand in vedere sesizarea, la fata locului s-au deplasat politistii orasului Strehaia care au stabilit faptul ca pe str. Negru Voda, din localitate a avut loc un conflict intre doua familii in care au fost implicate 7 persoane cu varste cuprinse intre 19-40 ani, ca urmare a unei dispute generate de dreptul de proprietate asupra unui teren”, transmite IPJ Mehedinţi.

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentCe părere au românii despre PNRR- SONDAJ INSOMAR
Articolul următorStudiu INSOMAR: Piața fructelor și legumelor românești, o „Cenușăreasă” fără viitor