MEHEDINȚIUL RĂMÂNE ROȘU: REZULTATE FINALE; DĂNCILĂ – 52 LA SUTĂ, IOHANNIS 48 LA SUTĂ

În județul Mehedinți au fost centralizate rezultatele din toate cel 290 de secții de votare. Situația este una cât se poate de clară în favoarea candidatului PSD, Viorica Dăncilă, care a câștigat la o diferență de 4.658 de voturi în fața lui Klaus Iohannis. Procentual asta înseamnă 51,97 la sută Dăncilă versus 48,03 la sută Iohannis. Procentul de participare la vot a fost de 52,13 la sută. 

PSD își păstrează supremația și în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. La fel ca și în primul tur, Viorica Dăncilă a câștigat în fața lui Klaus Iohannis, diferența între cei doi candidați fiind de 4.658 de voturi. Și în Severin, Viorica Dăncilă a câștigat alegerile, dar la o diferență foarte mică, de aproape 300 de voturi.

În județul Mehedinți au fost înscriși pe listele electorale permanente un număr de 231.039 alegători, dintre care au votat 120.458 de alegători. După centralizarea proceselor verbale din cele 290 de secții, se constată un număr de 61.530 de voturi pentru Viorica Dăncilă și 56.872 de voturi pentru Klaus Iohannis.

„Să sperăm că pe viitor învățăm din această lecție și vom ști săcăutăm soluții în interiorul partidului, să revenim acolo unde ne e locul, unde am fost în 2016 la alegerile parlamentare. Pe municipiu, suntem la limită, a fost o bătălie grea pe municipiu, dar avem câteva sute de voturi avans”, a declarat președintele executiv al PSD Mehedinți și primar al municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Articolul precedentDăncilă a câștigat „la mustață” în fața lui Iohannis în Mehedinți
Articolul următorVICTORIE DRAMATICĂ PENTRU PSD, LA SEVERIN. DIFERENȚA DINTRE DĂNCILĂ ȘI IOHANNIS, DOAR 365 DE VOTURI