Mesaje de Sfântul Nicolae 2019 // Felicitări de Sfântul Nicolae 2019. Spune-le LA MULȚI ANI celor dragi care poartă numele Sfântului Nicolae!

 

Mesaje de Sfântul Nicolae 2019 // Felicitări de Sfântul Nicolae 2019. Mesaje de Sfantul Nicolae 2019. Felicitări, urări, SMS-uri și mesaje pe care le poţi transmite de Moş Nicolaie celor care îşi serbează onomastica. Texte cu mesaje de Moș Nicolae haioase și amuzante. Texte și statusuri deosebite de Sfântul Niculae. Urări creștine de Sf. Nicolae.

Creștinii îl sărbătoresc pe Sfântul Nicolae, în fiecare an, în data de 6 decembrie. De origine greceasca (Nikolaos), numele este format din doua cuvinte: nike, „victorie“ (de la nikao, „a invinge“), si laos, „popor“, putându-se tălmaci prin „obștească biruință“.

Mesaje de Sfântul Nicolae 2019 // Felicitări de Sfântul Nicolae 2019. Urări frumoase

Sper ca Moș Nicolae să-ți umple ghetuțele cu tot ceea ce ți-ai dorit!

La Mulți Ani cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae!

A venit Moș Nicolae! La Mulți Ani!

Imagine

Mesaje de Sfântul Nicolae 2019 // Felicitări de Sfântul Nicolae 2019. Ho, ho, ho! Nu știu ce cadouri iți va aduce Moș Nicolae, dar eu iți trimit o mulțime de îmbrățișări si gânduri călduroase!

Cu ocazia Sfântului Nicolae vă doresc să aveți parte de un Moș Nicolae generos și momente pline de bucurie cu cei dragi!

Bucuria lumii toată, zi de zi-n ușa să-ți bată, bunul Moș Nicolae să-ți dea, tot ce iți dorești și ai vrea!

Iți doresc ca de Sfântul Nicolae să ți se împlinească o parte din vise, celelalte sa ți le împlinească Moș Crăciun!

Sf Nicolae 2019. Tradiții și obiceiuri românești care aduc noroc

Abia aștept sa vină Moș Nicolae, vreau sa îmi aducă foarte multe cadouri. Sa nu ne aducă nuielușe ca am fost cuminți tot anul… te iubesc Moș Nicolae!

Crede în ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiție care a trezit sentimente de bucurie în sufletul tău încă de la primul Moș Nicolae. Gândește-te ca este același care are grijă să vină la tine de fiecare dată. La mulți ani!

Mesaje de Sfantul Nicolae

Cizmulițe lustruite îl așteaptă la fereastră! Haide, fugi și îi deschide, vine bucuria noastră!

Sper ca sărbătoarea Sfântului Nicolae să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și mai ales… multă dragoste!

Mesaje de Sfântul Nicolae 2019 // Felicitări de Sfântul Nicolae 2019. Ziua de 6 Decembrie să aducă tuturor romanilor multă sănătate și fericire și ca spiritul acestei zile sfinte să nu fie uitat.

Începând cu 6 decembrie, în perioada sărbătorilor de iarnă oamenii sunt mai buni, mai frumoși, mai înțelepți și fac gesturi minunate față de toți cei dragi. Fie ca această perioadă să iți aducă și ție multe zâmbete frumoase de la oamenii din jurul tău și sa poți împărtăși tot ce ai tu mai bun cu ei.

 Înnoiește-ti sufletul tău bun, așa cum îl știu eu și trăiește câteva momente de fericire și mulțumire, și uită-te în ghetuțe! Ai să găsești un gând bun de la mine. Te sărut!

Imagine

Sper ca sărbătoarea Sfântului Nicolae să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și mai ales… multă dragoste!

Mesaje de Sfântul Nicolae 2019 // Felicitări de Sfântul Nicolae 2019. Un trandafir o floare și-o rază de soare să-ți lumineze inima în această zi deosebită. LA MULȚI ANI!

De Sfântul Nicolae vă doresc să aveți parte de cizmulițe pline de cadouri și cu lipici la fericire.

Fie ca celor care nu ați fost cuminți să aveți norocul ca Moș Nicolae să va umple ghetuțele cu nuielușe, dar din ciocolată.

Cu ocazia Sfântului Nicolae vă doresc sa aveți parte de un Moș Nicolae generos și momente pline de bucurie cu cei dragi.

Cu ocazia Sfantului Nicolae iți doresc multă sănătate, fericire și nu în ultimul rând multă bucurie în viață! Să fii iubit și să ai parte numai de lucruri frumoase!

Citește mai multe aici

Articolul precedentSocietate din Mehedinți, păgubită cu peste zece tone de cereale
Articolul următor„Exponatul lunii” la Muzeul Regiunii Porților de Fier: o cămașă veche de sărbătoare