Ministrul Economiei, avertisment dur către șeful ANPC care anunță restructurări

Șeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului a anunțat joi, 21, noiembrie că vrea să facă o restructurare la nivelul instituției. În replică, ministrul Mehedințean i-a transmis să nu își mai facă acțiuni personale de PR.

”Competența și profesionalismul sunt câteva dintre criteriile pe care le-am cerut întotdeuna oamenilor care au făcut parte din echipa mea, indiferent unde m-am aflat. Pe aceste principii mă voi ghida și pe viitor. De aceea, vin să fac o precizare în legătură cu informațiile care au apărut cu privire la reorganizarea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului. Reorganizarea ANPC se face prin Hotărâre de Guvern, inițiată de Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, iar ștatul de funcții se aprobă prin ordin al ministrului Economiei. Niciunul din aceste documente nu se află în atenția mea în perioada imediat următoare. Declarațiile președintelui ANPC sunt acțiuni personale de PR și îl somez, public, să înceteze. Vreau mai multă muncă și mai puțin zgomot”, a declarat Virgil Popescu.

Președintele ANPC Horia Constantinescu a declarat pentru Bugetul.ro că face o restructurare și o reorganizare la nivelul instituției.

Articolul precedentReplici dure între primarul de la Șimian și președintele PSD Mehedinți
Articolul următorExpoziție unicat la Castelul de Apă din Turnu Severin