Replici dure între primarul de la Șimian și președintele PSD Mehedinți

Se încing spiritele în Mehedinți la finalul campaniei electorale pentru turul doi al alegerilor prezidențiale. Constantin Trușcă, primarul celei mai mari comune din județ, Șimian, îi reproșează președintelui PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, că a împărțit pliante la cetățeni în care se laudă cu investiții pentru care nu are niciun merit.

Constantin Trușcă crede că în felul acesta Georgescu încearcă să manipuleze cetățenii pentru votul de duminică.

”Referitor la proiectele realizate în comună cu care încercați să manipulați cetățenii afirmând că este și meritul dvs., vă întreb public : Ce contribuție ați avut la modernizarea târgului din Cerneți, construirea grădinițelor din Șimian și Cerneți, asfaltarea drumurilor de interes local și a celor de exploatație, reabilitarea căminului din Cerneți, realizarea sensului giratoriu de la Șimian sau pentru aducțiunea cu apă in satele Erghevița, Poroina, Dedovița Veche și Valea Copcii? Și exemplele pot continua… Mai mult decât atât, în cadrul proiectelor prin PNDL, primăriei Șimian i-au fost alocați cei mai puțini bani. Și asta tot “datorită” recunoștintei pe care ați avut-o față de cetățenii care v-au acordat votul”, a scris pe contul său de Facebook primarul din Șimian.

Nu a întârziat nici replica președintelului PSD Mehedinți pe Facebook:

”Este surprinzător, domnule Trușcă, cum se schimbă unii și își găsesc afinități liberale la mai puțin de două săptămâni după învestirea în funcție a guvernului liberal. Vă reamintesc, domnule Trușcă, faptul că tot ce s-a făcut în comuna Șimian este exclusiv cu sprijinul PSD, așa că, dacă mai aveți o umbră de moralitate, dumneavoastră ar trebui să fiți primul locuitor al Șimianului care, la alegerile de duminică, votează Viorica Dăncilă”. 

Într-o altă postare pe Facebook, primarul din Șimian îi spune și părerea pe care o are despre modul cum conduce organizația PSD din județ:

”Pentru dvs. oamenii “serioși” sunt aceia care ridică mâna la comandă și care nu au voie sa-și exprime punctul de vedere! Dar, așa v-a plăcut tot timpul, unanimitatea! Rectific: eu nu m-am dezis de PSD, mă dezic de dumneavoastră și de felul cum ați știut să tratați oamenii care v-au ajutat să ajungeți președinte de partid și președinte de consiliu județean ! (…)Da, și dacă în continuare ar fi fost guvernul PSD, aș fi avut puncte de vedere așa cum am avut și in 2016, când plângeați pe la ușa mea pentru a vă susține. Asta apropo de cum se schimbă unii”.

Articolul precedentAdrian Zuckerman, confirmat de Senatul SUA pentru a prelua postul de ambasador în România
Articolul următorMinistrul Economiei, avertisment dur către șeful ANPC care anunță restructurări