Ministrul Economiei către președintele CJ Mehedinți: V-ați pierdut și simțul ridicolului?

Ministrul Economiei mehedințeanul Virgil Popescu răspunde acuzațiilor aduse de președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu, prin care îl acuză că i-a dat prefectului comenzi politice, și îi transmite să renunțe la conspirații și să se ocupe de treburile județului.

Este foarte interesant cum domnul Aladin Georgescu acuză conspirații și comenzi politice, dar brusc are amnezie când e vorba de bugetul CJ-ului pe anul 2020. Mizează pe faptul că teoriile conspirației vor zăpăci mințile cetățenilor și nu va fi nevoit să explice, cu adevărat, pe ce criterii a împărțit banii! Însă dovezile din acest moment sunt irefutabile: împărțirea s-a făcut pe criterii discreționare. Și îi reamintesc: să se asigure ca toate instituțiile din subordinea CJ-ului au bani de funcționare! Să lase tertipurile politicianiste că nu îl mai crede nimeni. P.S. Politica cetățeanului ziceți? V-ați pierdut și simțul ridicolului?”, este mesajul președintelui PNL Mehedinți.

BUGETELE LOCALE ȘI INVESTIȚIILE PRIMĂRIILOR SUNT BLOCATE DE PNL…Din interese pur politice și care sunt departe de argumentele prezentate de către reprezentantul Guvernului PNL în teritoriu sau de grija pentru cetățenii acestui județ și de proiectele care sunt în derulare, Hotărârea de repartizare a cotei de 6% din impozitul pe venitul estimat a fost atacată în instanța de contencios administrativ. Este prima dată în ultimii 30 de ani când o hotărâre prin care se alocă bani primăriilor din județ este atacată în instanță. Culmea, acest demers este prezentat ca o mare realizare a mandatului de prefect, când de fapt, blochează aprobarea bugetelor unităților administrativ teritoriale și implicit, investițiile aflate în derulare”, este mesajul transmis de președintele CJ Mehedinți.

 

Articolul precedentAJOFM Mehedinți: Locuri de muncă prin rețeaua EURES România
Articolul următorIncendiu puternic la Butoiești