VIDEO Ministrul Economiei, Virgil Popescu: Am votat pentru o Românie normală, pentru o Românie demnă în Europa

Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a votat duminică dimineața, la ora 10,00, la secția de votare unde este arondat din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a votat la secția de votare amenajată în școala generală D.I. Totir din Drobeta Turnu Severin, la ora 10,00. Acesta a spus că a votat pentru o Românie demnă în Europa:

„Am votat pentru o Românie normală, pentru o Românie demnă în Europa, pentru o Românie din care cetățenii nu mai pleacă, pentru o Românie în care îmi doresc ca cetățenii care lucrează în străinătate să vină în țară, să aibă aceleași condiții ca acolo și să trăim toți împreună pentru binele tuturor. Îndemn toți cetățenii României, îndemn toți mehedințenii , toți severinenii să iasă în număr mare la vot pentru că numai astăzi pot dovedi că le pasă, că le pasă de România. O dată la cinci ani puterea e la ei și își pot demonstra cu ea dorința spre bine a României”.

Articolul precedentPESTE 24.000 DE MEHEDINȚENI AU VOTAT PÂNA LA ORA 10:00
Articolul următorO persoană din județul Mehedinți va fi sancționată de polițiștii bistrițeni după ce a postat pe o pagină de pe Facebook un material cu caracter electoral