Pompierii mehedințeni au intervenit, în ultimele ore, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, salvarea unui cățel, acordarea asistenței medicale unor persoane care au solicitat ajutorul apelând numărul unic de urgență 112, transportarea unei persoane supraponderale cu probleme medicale și pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Luni dimineața, două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu-Severin au intervenit cu două autospeciale, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism pe strada C-tin Brîncoveanu din municipiu. Pompierii au localizat imediat incendiul, care se manifesta la componentele compartimentului motor, împiedicând extinderea flăcărilor la întregul autoturism. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic al curentului electric, produs de un cablu electric defect.

Pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV2, în cursul zilei de luni, 26 octombrie, pompierii au desfășurat șase acțiuni, fiind verificate 32 de obiective.

Totodată, echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin au efectuat 16 misiuni, atât pentru decontaminarea unor ambulanțe SMURD și SAJ, dar și a autospecialei de transport personal și victime multiple (ATPVM), dar și pentru preluarea și transportul unor persoane care au necesitat îngrijiri medicale sau au intrat în izolare la domiciliu.

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentFlorin Cîțu: PNL nu va majora taxele după alegeri. Vești bune în privința veniturilor
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 98. Lovitura de… maestro al presei