MOCIOALCĂ ÎNTĂREȘTE POZIȚIA LUI DUICU LA VÂRFUL PRO ROMÂNIA MEHEDINȚI

Furtuna creată la finele săptămânii trecute în filiala Mehedinți a PRO ROMÂNIA pare să se risipească. Potrivit invormațiilor de atunci, împuternicirea lui adrian Duicu la conducerea filialei încetase, iar secretarul general Ioan Mocioalcă fusese trimis să conducă organizația județeană și să organizeze campania electorală. Doar că Mocioalcă l-a desemnat din nou pe Duicu să conducă și să organizeze PRO ROMÂNIA.

Pentru foarte scurt timp, la PRO ROMÂNIA Mehedinți a fost nebunie! Președintele de până acum al filialei județene, Cornel Stroescu, nu s-a lăsat schimbat din funcție și a creat o întreagă nebunie în filială. Asta în ciuda faptului că îi amenință pe șefi cu demisia!

Așa se face că la patru zile de la numirea oficială la comanda PRO ROMÂNIA a lui Adrian Duicu, printr-o împuternicire semnată chiar de Victor Ponta, a fost nevoie să vină la Severin Ioan Mocioalcă în persoană, în calitatea sa de secretar general, pentru a face ordine.

Ioan Mocioalcă nu a fost prea mulțumit de ceea ce a găsit la Severin și nici în filiala Mehedinți, adică o delăsare și o debandadă totală. Printre anomaliile descoperite aici de secretarul general al PRO ROMÂNIA este și faptul că, în prag de alegeri, partidul nu are organizații locale în toate localitățile. Mai mult, în județ nu este expus nici un banner și nici un afiș, iar despre filiala lui Ponta, în afară de Stroescu nu mai știe nimeni. Mai mult, Ioan Mocioalcă a declarat că Stroescu nici nu a fost de acord să îl recunoască de șef.

Ce s-a întâmplat de fapt?

Pentru a calma toată nebunia și furtuna stârnită de Cornel Stroescu, care deși a amenințat cu demisia, nu și-a mai dat-o, Victor Ponta l-a trimis pe Ioan Mocioalcă la Severin să preia conducerea și să facă ordine. Venit la fața locului, Ioan Mocioalcă a luat act de toată activitatea mediocră a lui Cornel Stroescu și l-a numit pe Adrian Duicu să coordoneze filiala Mehedinți.

Iată ce a declarat, Ioan Mocioalcă, pentru Tele 2 Drobeta, la scurt timp după preluarea Organizației PRO ROMÂNIA Mehedinți: „M-am deplasat la Severin pentru a lua pulsul Organizației PRO ROMÂNIA din Mehedinți și pentru a impulsiona un pic activitatea organizatorică a acestei filiale. Victor Ponta, ca și întreaga conducere a PRO ROMÂNIA m-au împuternicit pe mine să conduc filiala și să coordonez campania electorală de aici. Am discutat cu liderii organizației, atât cu domnul Stroescu, cât și cu domnul Duicu și le-am prezentat concluzia mea în ceea ce privește situația în care se află organizația. Din păcate, domnul Stroescu ne-a amenințat cu demisia, pe care încă nu am văzut-o, pentru că dumnealui nu a acceptat ca eu să conduc filiala PRO ROMÂNIA din Mehedinți. Am discutat cu Adrian Duicu, chiar am făcut un plan de reorganizare și în momentul de față Adrian Duicu va fi omul pe care eu l-am desemnat să gestioneze în numele meu anumite activități și inițiative pe care le va avea partidul în județ. Va trebui să evaluăm toate organizațiile. Adrian Duicu a spus că a venit în partid pentru Victor Ponta și de aceea l-am desemnat să poarte discuții cu liderii noștri din organizațiile comunale și orășenești și chiar să identifice alți oameni care ne pot ajuta, pentru că nu avem oameni în toate organizațiile. Campania trebuie să fie susținută, ori eu nu am văzut nici măcar un banner în județ și de aceea trebuie urgent să trecem la treabă. Vom reconstrui PRO ROMÂNIA în Mehedinți eu și cu Adrian și cu oamenii care au rămas alături de noi”.

Articolul precedentAPIA Mehedinți: Obligațiile beneficiarilor APIA care au fost radiați din Registrul Comerțului
Articolul următorMEHEDINȚI, 25 DE NOTE DE ZECE LA SIMULĂRILE DE LA BAC