Poliţiştii au reţinut un bărbat, care în ziua de 3 septembrie a.c., ar fi agresat doi copii de 9 ani, respectiv 13 ani, pe o stradă din satul Mărășești, zona Baia de Aramă.

În ziua de 3 septembrie a.c, poliţiştii din Baia de Aramă au fost sesizaţi, de către o femeie, în vârstă de 37 de ani, din aceeași localitate, cu privire la faptul că, cei doi copii ai săi, pe fondul unui conflict spontan, au fost loviți de către un bărbat de 51 de ani în timp ce se aflau în fața locuinței sale din satul Mărășești.

În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate, oamenii legii au stabilit că bărbatul de 51 de ani, pe fondul consumului de alcool, ar fi lovit cei doi copii  de 9 ani, respectiv 13 ani, întrucât unul dintre aceștia ar fi trecut pe o alee din fața locuinței sale.

Poliţiştii îl cercetează pe bărbat pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

Acesta a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentat magistraților cu propunere de luare a măsurilor legale.

 

Articolul precedentPreședintele TNL Mehedinți, Cristian Pavel: “Fiecare zi cu Viorica Dăncilă în funcția de premier e o zi pierdută pentru România”
Articolul următorFRAȚII ÎMPUȘCAȚI ÎN BELGIA ERAU DIN MEHEDINȚI. TRUPURILE LOR AU AJUNS ACASĂ, ÎN COMUNA GÂRLA MARE