CEZ Vânzare, cel mai mare furnizor de energie din sud-vestul României, anunță că lansează My CEZ – asistentul personal al clienților din sectorul energiei și gazelor naturale.

My CEZ poate fi accesat atât în varianta web, pe mycez.cezinfo.ro, cât și de pe telefonul mobil sau tabletă, prin aplicația disponibilă în AppStore sau Google Play. Utilizatorii care doresc să își activeze contul pot să se înregistreze folosind datele de client CEZ și o adresă de email validă.

Prin intermediul aplicației, clienții CEZ Vânzare găsesc într-un singur loc toate informațiile despre contractul de energie electrică și gaze naturale. Portalul are o interfață intuitivă, precum și numeroase functionalități: verificarea consumului de energie electrică și de gaze naturale, vizualizarea și descărcarea facturilor CEZ Vânzare, efectuarea plăților online, vizualizarea situației plăților și a restanțelor, programarea vizitelor în Centrele de Relații cu Clienții CEZ, transmiterea indexului autocitit, vizualizarea istoricului de consum, de facturi și de plăți, gestionarea mai multor locuri de consum din același cont de client, solicitarea unei oferte de energie electrică sau de gaze naturale, verificarea programului de întreruperi programate în alimentarea cu energie electrică.

 

 

Articolul precedentViceprimarul Daniel Cîrjan: Se vor reduce termenele de eliberare a actelor de identitate
Articolul următorA MURIT UNUL DINTRE CEI MAI MARI ANTRENORI DE HANDBAL DIN MEHEDINȚI