Se circulă îngreunat, în condiții de iarnă, în această dimineață, pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea.

Din cauza unei alunecări de teren, circulația rămâne închisă pe DN 57 Orșova – Moldova Nouă, la kilometrul 65+200 metri, în zona localității Cozla, județul Caraș-Severin. Traficul se desfășoară deviat pe ruta Orșova – DN 6 – DN 57B – Oravița – DN 57 – Moldova Noua.

Se circulă în condiții de iarnă, cu strat subțire de zăpadă pe carosabil în zona montană a județelor Argeș, Mehedinți și Prahova.

Sunt precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare pe drumurile din județele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Brașov, Buzău, Covasna, Dâmbovița, Harghita, Hunedoara, Ilfov, Mureș, Prahova, Sibiu, Vâlcea, Vrancea.

Precipitații sub formă de ninsoare sunt și pe autostrăzile A1 București-Pitești, A1 Sibiu – Deva, A3 București-Ploiești, unde se acționează cu material antiderapant, iar pe A2 București – Constanța plouă între kilometrii 10 și 160.

Pentru prevenirea unor evenimente rutiere conducătorilor auto li se recomandă să se informeze cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze şi să-și echipeze corespunzător autovehiculul.

Articolul precedentGelu Vișan, acuzații fără precedent la adresa unui fost ministru al Transporturilor. Șpăgi astronomice, negociate direct, ca la piață
Articolul următorVIDEO|Ciclonul care a lovit țara a adus ninsori, care vor continua și în weekend. O nouă avertizare a intrat în vigoare astăzi