Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști locali și reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții de control au desfășurat în continuare activități de verificare privind respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

Scopul vizat: prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

Au fost derulate activități de verificare atât în mediul urban cât și rural, fiind verificate 1.150 de persoane și controlate peste 50 de societăți comerciale. Au fost aplicate 81 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în valoare de 22.000 de lei. In trafic, au fost verificate peste 250 de mijloace de transport persoane.

Cadrele ISU Mehedinți au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-CoV2, urmărind responsabilizarea cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor individuale de protecție impuse de autorități.

În ultimele ore, pompierii mehedințeni au desfășurat patru acțiuni, fiind verificate șapte societăți comerciale.

În  cursul zilei de 21.03.2021, Poliția  Locală a desfășurat mai multe misiuni:
– au fost verificate 521 persoane din 381 locații cu privire la noile măsuri reglementate prin  Legea 136/2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic si biologic 
– măsuri  de verificare a purtării măștii de protecție în mijloacele de transport în comun  in urma cărora au fost sancționate cu avertisment 4 persoane in conformitate cu prevederile Legii 55/2020.

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentPrivatizarea SCANDALOASĂ de la Tepro Iași! Sindicalist ucis pentru că s-a opus cehilor
Articolul următorCum se circulă la această oră. Trafic îngreunat de lucrări