O delegație a Comisiei Europene însoțită de reprezentanți ai conducerii Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia a fost prezentă joi într- o vizită de lucru în județul Mehedinți.

Delegația a fost formată din directorul adjunct al Unității România în cadrul DG Regio, managerii de program și reprezentanții ADR S-V Oltenia, directorul Director Directia AM pentru Programul Regional, Cătălin Catană, directorul Direcția PRC, Marilena Alecu, direcția Autorizare cheltuieli AM PR, Monica Botea, șefa Departamentului Gestionare Program, Magda Lungu, șeful Departamentului PDU, Gabriel Burada.

În prima parte a vizitei, la Palatul Administrativ, au fost prezentate proiectele implementate de Consiliul Județean Mehedinți și Primăria Drobeta Turnu Severin cu finanțare europeană, în cadrul Programului Operațional Regional, precum și principalele obiective pentru exercițiul financiar 2021-2027.

Cu acest prilej au fost vizitate obiective de investiții finanțate în cadrul POR finalizate și în curs de implementare: Muzeul Regiunii Porților de Fier, Cetatea Medievală și Spitalul Județean de Urgență.

“A fost o onoare pentru noi, să avem o asemenea delegație la Consiliul Județean Mehedinți și este o recunoaștere a muncii depuse în implementarea proiectelor cu fonduri europene, în ultimii ani.

Atât eu, cât și primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, ne-am bucurat să primim aprecieri pentru investițiile finalizate, Muzeul Regiunii Porților de Fier și Cetatea Medievală, care sunt principalele obiective turistice din județ și răspund în momentul de față, tuturor exigențelor turiștilor care sunt din ce în ce mai mulți, de la an la an!

Le mulțumesc reprezentanților Comisiei Europene pentru vizită și conducerii Agenției pentru Dezvoltare Sud-Vest Oltenia, pentru sprijinul pe care ni l-au acordat până acum. Am convingerea că vom colabora cel puțin la fel de bine, cu atât mai mult cu cât ADR este autoritate de management pentru Programul Regional din exercițiul financiar 2021-2027!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Articolul precedentVIDEO| Ninge abundent la munte. Unde se intervine
Articolul următorRealitatea PLUS face public contractul de privatizare a PETROM – cum s-au pus românii în genunchi în fața austriecilor. Ediție explozivă Culisele statului paralel, duminică, ora 21