Detașamentul de Pompieri Orșova a intervenit vineri după-amiază la un accident produs în zona Valea Cernei – Coramnic. Un autoturism a fost lovit de un tren la trecerea la nivel cu calea ferată.

La locul evenimentului a fost mobilizată o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

„Conducătorul unui taximetru de 45 de ani din municipiul Orșova, care transporta doi pasageri pe strada Valea Cernei din aceeași localitate, la o trecere cu calea ferată semnalizată cu indicator de oprire și trecere la nivel cu calea ferată, nu a respectat semnificația indicatoarelor și a fost lovit de un tren marfa ce se deplasa pe direcția Timișoara – Turnu Severin”, a precizat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Pasagerul din dreapta față, în vârstă de 57 de ani, a fost găsit în stop cardio-respirator și a  fost descarcerat de către pompieri. Au fost efectuate manevre de resuscitare, dar leziunile suferite au fost extrem de grave și în cele din urmă a fost declarat decedat. O altă persoană aflată în autoturism a suferit traumatisme la nivelul capului și a fost transportat la spital.

Se continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea evenimentului.

 

 

Articolul precedentTUPEU: Parlamentarii PSD de Mehedinți încearcă să își asume amendamentul liberal al majorării alocațiilor
Articolul următorSEVERINUL SE ÎNCĂLZEȘTE CU PĂCURĂ DE LA REZERVA DE STAT