TUPEU: Parlamentarii PSD de Mehedinți încearcă să își asume amendamentul liberal al majorării alocațiilor

ȘOCANT! Doi dintre deputații PSD de Mehedinți s-au repezit să scrie pe paginile lor de socializare despre meritul PSD în majorarea alocațiilor pentru copii. Vlad Bontea și Alina Teiș încearcă să explice mehedințenilor că de fapt alocațiile vor crește numai după ce Liviu Dragnea va face un amendament la amendamentul liberalilor.

De fapt, deputații PSD de Mehedinți se agață de ideea că, pentru a se mări alocațiile copiilor, adică pentru a fi aplicat în practică amendamentul liberalilor, Guvernul trebuie să dea o Ordonanță de Urgență. Mai exact, cine dă OUG, acela mărește alocațiile!

Deputatul Vlad Bontea dă curs vocii subconștientului și spune: „Susțin creșterea alocațiilor copiilor și conform programului de guvernare al PSD acest obiectiv va fi îndeplinit. Pentru a întări faptul ca ne dorim mărirea alocațiilor, președintele Liviu Dragnea, a depus un amendament la amendamentul deja votat pentru a corecta sursa de finanțare. După ce bugetul intră în vigoare, Guvernul trebuie să dea o ordonanță de urgență pentru a modifica legea alocațiilor de stat pentru a se putea într-adevăr mări alocațiile”.

„PSD VA CREȘTE ALOCAȚIILE PENTRU COPII”, scrie, la rândul ei, pe pagina de Facebook, deputata Alina Teiș. „Într-un demers pur demagogic, cei de la PNL s-au trezit în ultimul moment să ceară majorarea alocațiilor. Dar au făcut-o prost, pentru că nu înțeleg legile și economia (..) Deci amendamentul lor la Legea Bugetului era inaplicabil. Guvernul PSD+ALDE va îndrepta aceste lucruri și va emite o ordonanță de urgență care să reglementeze corect majorările de alocații pentru copii”, spune Teiș.

Mai mult, tupeul merge și mai departe, iar doamna deputat postează și un mesaj de promovare: „PSD crește alocațiile copiilor!”

Articolul precedentAJOFM Mehedinți: Cursuri de formare profesională pentru șomeri
Articolul următorUn taxi cu doi pasageri lovit de tren la Orșova