O minoră  în vârstă de 17 ani ar fost violată de doi indivizi. Aceasta ar fi plecat de la casa unchiului său cu unul dintre indivizi, pe care îl cunoștea. Cazul este anchetat de poliție.

„Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un bărbat de 45 de ani, din comuna Șimian cu privire la faptul că nepoata sa, o tânără de 17 ani ar fi plecat de la locuință cu doi tineri, cu care ar fi întreținut raporturi sexuale fără acordul ei. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Șimian și echipa operativă care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că o tânără de 17 ani a plecat de la locuința unchiului său cu un autoturism împreună cu doi tineri de 19, respectiv 20 de ani, ambii din comuna Prunișor. Ulterior, aceștia s-au deplasat pe un teren viran din comuna Șimian și au întreținut raporturi sexuale cu tânăra împotriva voinței sale.”-  IPJ Mehedinți.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați unității de parchet competente cu propunerea unei alte măsuri preventive.

Cercetările continuă, pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

 

Sursa: Realitatea de Mehedinti

Articolul precedentLămâi cu pesticide, retrase de la comercializare. Persoanele care au cumpărat produsele atenționate să nu le consume
Articolul următorPoliția atrage atenția. Metoda „Burlanul”, metodă de extorcare de bani. Se țintesc persoane în vârstă