OASPEȚI DIN HONG KONG, LA SEVERIN

Consiliul Județean Mehedinți a avut parte astăzi de vizita unui oaspete mai puțin obișnuit. Este vorba de tânărul Lin Chuanfeng, fost președinte al Clubului Leo din orașul Tuen Mun, venit tocmai din îndepărtatul Hong Kong. El reprezintă Clubul LEO din ținutul aflat acum sub jurisdicție chineză, iar experiențele trăite aici au fost, pentru tânărul asiatic, ceva senzațional.

Vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru a fost astăzi, gazdă pentru un tînăr venit tocmai din Hong Kong, fost președinte al Clubului Leo din orașul Tuen Mun. Acesta se află într-o vizită în județul Mehedinți, premergătoare taberei internaționale a Clubului Leo care se desfășoară în perioada următoare la Corbu.

La Consiliul Județean Mehedinți, tânărul a fost însoțit de câțiva membrii ai Clubului Leo din Drobeta Turnu Severin și a povestit experiențele trăite în scurta sa vizită în Mehedinți. A rămas impresionat de Dunăre, de peșteri și mai ales de Chipul lui Decebal sculptat în munte. Însă cel mai mult i-a plăcut mâncarea tradițională românească.

Lin s-a arătat încântat de Clisura Dunării, unde a vizitat Chipul lui Decebal sculptat în stâncă și Peștera Ponicova. Pe de altă parte, a declarat că i-a plăcut municipiul Drobeta Turnu Severin, dar și mâncarea românească. Totodată, tânărul a spus că va reveni în județul Mehedinți și își dorește să dezvolte proiecte comune cu Cluburile Leo&Lions Drobeta Turnu Severin.

Am fost în crozieră pe Dunăre ieri, a văzut chipul lui Decebal, este impresionant, este a doua statuie ca mărime din lume, am fost foarte impresionat de Peștera Veterani. Am văzut și proiecția drapelului României pe statuie”, a explicat LIN CHUANFENG, Past President LEO Club.

„M-am bucurat de vizita tinerilor care promovează voluntariatul și acțiunile umanitare. Sper ca Lin să revină în județul Mehedinți și să le împărtășească prietenilor experiențele pe care le-a avut aici. Îi asigur de tot sprijinul și disponibilitatea pentru susținerea proiectelor pe care membrii Leo și Lions Drobeta Turnu Severin le au în județul Mehedinți și le doresc mult succes!”, a transmis vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru.

Articolul precedent1500 DE OAMENI, FĂRĂ APĂ, DIN CAUZA UNEI AVARII
Articolul următorVIA TRANSILVANICA, PRIMELE BORNE KILOMETRICE AJUNG ÎN MEHEDINȚI