Prefectul de Mehedinți, Cristinel Pavel, a făcut duminică o vizită de lucru la Primăria comunei Bala pentru a discuta despre problemele cu care se confruntă instituția și pentru a vedea proiectele locale de dezvoltare.

Proiectele locale de modernizare a infrastructurii din comuna mehedințeană Bala nu au fost afectate de criza de coronavirus. Se lucrează în acest moment în mai multe puncte din comună.

”Am vrut să mă informez direct de la fața locului despre stadiul lucrărilor care au loc pe raza comunei Bala, dar și despre problemele cu care se confruntă primăria. Chiar dacă am traversat o perioadă dificilă, se lucrează în multe localități din județ atât pe fonduri proprii ori cu finanțare europeană, cât și pe fonduri de la Guvernul României, prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Aici, la Bala, se lucrează la modernizarea drumurilor sătești din Bala de Sus și Iupca  și din câte observ lucrările sunt de bună calitate”, a declarat prefectul Cristinel Pavel.

Lucrările de modernizare a drumurilor sătești se fac cu fonduri proprii ale Primăriei Bala.

”Am început acum un nou proiect de asfaltare ulițelor din satele Bala de Sus, Bala și Iupca și sperăm ca într-o lună să finalizăm acest proiect”, a precizat primarul Valentin Ohima.

Articolul precedent32 de misiuni ale pompierilor mehedințeni în ultimele 24 de ore
Articolul următorCâte firme din Mehedinți vor primi șomaj tehnic de la stat