PARCURILE DIN SEVERIN SUNT VANDALIZATE NOAPTEA

Parcurile din municipiul Drobeta Turnu Severin au început să fie vandalizate noaptea de către copii teribiliști. Ultima ispravă de acest fel s-a consumat într-un parc din zona cunoscută sub numele de Podul Gruii, Derbedeii a rupt stâlpii de iluminat, au distrus băncile și au dat cu picioarele în coloanele fântânii arteziene. Primarul a venit la fața locului pentru a evalua pagubele, iar poliția locală audiază martori și caută vinovații.

Un grup de tineri teribiliști au vandalizat parcul din zona Podul Gruii, chiar cu câteva zile înainte de finalizarea modernizărilor din zonă și redeschiderea parcului. Pagubele sunt considerabile: 17 stâlpi de iluminat rupți și aruncați într-un ogaș din apropiere, mai multe bănci distruse, coloanele fântânii lovite cu picioarele și zgârâiate, becuri sparte. Sosit la fața locului, primarul Marius Screciu a rămas consternat, la fel ca și severinenii ce treceau prin zonă.

Aproape toate parcurile din municipiu sunt zone de risc în ceea ce privește vandalizarea mobilierului urban. Din păcate, polițiștii locali nu le pot supraveghea non stop, iar tineri fără minte și fără cel mai elementar bun simț distrug investiile municipalității. Toți cei care sunt găsiți vinovați de asemenea acte vor fi amendați, iar Primăria se va îndrepta împotriva lor pentru a recupera costurile daunelor.

Articolul precedentCercetat pentru furt de bunuri dintr-un autoturism
Articolul următorO TREIME DIN ȘCOLILE MEHEDINȚIULUI NU AU AUTORIZAȚIE SANITARĂ DE FUNCȚIONARE