Polițiștii din cadrul Poliției oraș Vânju Mare – Formațiunea  Investigații Criminale au identificat în ziua de 13 februarie a.c. doi bărbați de 43 de ani, din localitatea Obârșia de Câmp, respectiv 58 de ani, din localitatea Salcia, pe numele cărora existau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani și 3 luni respectiv 1 an și 8 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de constituire a unui grup infracțional organizat și trafic de migranți.

Cei doi bărbați au fost preluați de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și încarcerați în Penitenciarul Drobeta Turnu Severin.

În aceeași zi, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de Tribunalul Mehedinți, pentru doi bărbați de 42 de ani, respectiv 41 de ani, ambii din localitatea Cetate, județul Dolj, condamnați la 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de migranți. Și aceștia au ajuns în Penitenciarul din Turnu Severin.

 

 

Articolul precedentAccident pe DN 6 în Mehedinți, cu trei autoturisme implicate
Articolul următorȘase sirieni și două călăuze, opriţi la frontiera de sud-vest