Patru persoane au ajuns la spital din cauza unui accident pe DN56A în Mehedinți

O femeie și cei doi copii aflați în autoturismul pe care îl conducea au fost victimele unui grav accident de circulație care a avut loc sâmbătă, 2 noiembrie, pe DN 56 A, în afara localității Șimian.

Un șofer de 53 de ani a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, moment în care autoturismul a intrat în coliziune frontală cu o altă mașină condusă regulamentar de o femeie de 31 de ani. Aceasta se afla în mașină cu cei doi copii ai săi. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a scoate femeia dintre fiarele contorsionate ale autoturismului.

„Am fost sesizați că, pe DN56A, în afara localității Șimian, s-a produs un accident de circulație, din care a rezultat rănirea a patru persoane. Vom continua cercetările pentru stabilirea cauzelor și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a precizat ag.șef princ. Dorin Meleancă de la Poliția Rutieră Mehedinți.

Detașamentul de pompieri de la Drobeta Turnu Severin a intervenit la fața locului cu un ASAS și un SMURD. În urma impactului, femeia a suferit un traumatism toracic, un traumatism la coloana toracală și un traumatism la șoldul drept.

Și cei doi copii ai săi vor avea nevoie de îngrijiri medicale din cauza rănilor suferite. Și conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a fost transportat la spital pentru investigații medicale.

Pe numele său, oamenii legii au întocmit dosar pentru pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentDocumente valoroase, expuse la Biblioteca Județeană „I. G. Bibicescu”
Articolul următorMaia Morgenstern şi Carmen Tănase vin la Turnu Severin cu „Cocktail”