Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu  Severin au confiscat 1.201 de pachete cu țigări de contrabandă în urma unor percheziții domiciliare. Acestea urmau să ajungă pe piața neagră din  Drobeta Turnu Severin.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Compartimentului de Prevenire și Combatere a Migrației Ilegale și Infracţionalităţii Transfrontaliere – Sectorul Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară emise de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Drobeta Turnu Severin în vederea identificării unor cantități de țigarete provenite din contrabandă.

În urma efectuării perchezițiilor, a fost ridicată din cele două imobile vizate cantitatea de aproximativ 1.200 de pachete cu ţigări, fără marcaje fiscale. Cele două persoane de la care a fost ridicată cantitatea de țigări intenţionau să le comercializeze pe piaţa neagră din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Ţigările, în valoare totală de aproximativ 14.500  de lei, au fost confiscate, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

 

 

Articolul precedentCopilul care trăiește în sălbăticie îl așteaptă pe Moș Crăciun
Articolul următorPartidul Național Liberal Mehedinți a făcut bilanțul activității pe anul 2018