Comitetul Director Județean al Partidului Național Liberal Mehedinți s-a întrunit vineri seară într-o ședință festivă de final de an, în care s-a făcut bilanțul activității pe anul 2018, dar s-au discutat și teme importante pentru anul viitor, în care vor avea loc două rânduri de alegeri.

De asemenea, s-a probat și regulamentul în ceea ce privește membrii de partid care s-au înscris în cursa internă pentru un post de consilier local sau județean.

„Este o întâlnire a Comitetului Director Județean, practic toți aleșii locali și președinții de organizații din județ sunt invitați la o întâlnire de final de an, o întâlnire festivă, dar și de analiză a activității a partidului Național Liberal-filiala Mehedinți pe anul 2018. Voi supune votului Comitetului Director Județean și regulamentul cu privire la alegerile la candidații care s-au înscris sau care se vor înscrie în cursa internă pentru alegerile locale din 2020, vom discuta despre organizarea pentru alegerile europarlamentare din mai 2019 și pentru alegerile prezidențiale  de la sfâșitul anului viitor”, a declarat deputatul Virgil Popescu, președintele PNL Mehedinți.

Liberalii vor să obțină un scor bun la alegerile de anul viitor, astfel că încă de la începutul anului viitor va începe o activitate intensă în toate organizațiile din teritoriu.

„Întâlnirea are scopul de a analiza anul 2018, să vedem ce a fost bine, ce a fost rău în activitatea Partidului Național Liberal , atât activitatea politică din cadrul organizațiilor cât și activitatea administrativă a aleșilor locali. De asemenea, este o oportunitate pentru noi de a discuta foarte serios planul de activități pentru anul 2019, având în vedere că avem două rânduri de alegeri. Obligația noastră este să fim aproape unii de alții astfel încât la următoarele alegeri să obținem un scor bun pentru Partidul Național Liberal. Reușita PNL-ului în alegeri este extrem de importantă întrucât PSD-ul trebuie să plece acasă”, a spus Daniel Cîrjan, președintele PNL Drobeta Turnu Severin.

Articolul precedentPercheziții la doi contrabandiști de țigări din Turnu Severin
Articolul următorIARNA FACE PRĂPĂD ȘI LA MEHEDINȚI. Trenuri blocate, accidente și mii de familii fără curent, drumuri blocate