Poliţiştii de frontieră au efectuat percheziţii la două locuințe folosite pentru depozitarea țigărilor provenite din contrabandă de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin și Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin au efectuat în dupa-amiaza zilei de 5 decembrie a.c. două percheziţii domiciliare, în baza mandatelor emise de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Drobeta Turnu Severin.

Perchezițiile domiciliare s-au desfăşurat la două locaţii de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, despre care existau date că sunt folosite pentru depozitarea unor cantități de țigarete provenite din contrabandă.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost ridicate în vederea confiscării 1.939 de pachete cu ţigări, în valoare totală de 23.268 de lei, fără marcaje fiscale.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări faţă de doi cetăţeni români, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz.

Articolul precedentCâți șomeri sunt în județul Mehedinți
Articolul următorAstăzi a fost învestit în funcție noul prefect al județului Mehedinți